Leden 2010

Help

30. ledna 2010 v 10:26 | Vanessiiik*
Help!
Potřebuju design xD Snažim se o něj ale nemůžu najít vhodný fotky :( nemá někdo nějaký kvalitní? S Vanessou? a ten design bude hroznej tak se přiipravte:P:D
Tohle je dokonalej design<33
http://hayliie.deviantart.com/art/Layout-with-Vanessa-Hudgens-123429577

• Graphics •

30. ledna 2010 v 8:55 | Vanessiiik*
Avatar
Wallpaper
Blend
Other

• Photos •

29. ledna 2010 v 18:54 | Vanessiiik*
Photoshoots
Appearances
Candids

• Vanessa •

29. ledna 2010 v 18:39 | Vanessiiik*
News
Messages
Vote
FASHION
Make-up
Dress
Hair
VS
Discography
Filmography

• Blog •

29. ledna 2010 v 18:25 | Vanessiiik*
Informations
Toplist
Past layouts

• Discography •

29. ledna 2010 v 9:15
Last Night
• Listen to •
Identified
• Listen to •
First Bad Habit
• Listen to •
Hook It Up
• Listen to •
Don't Ask Why
• Listen to •
Sneakernight
• Listen to •
Amazed
• Listen to •
Don't Leave
• Listen to •
Paper Cut
• Listen to •
Party On The Moon
• Listen to •
Did It Ever Cross Your Mind
• Listen to •
Gone With The Wind
• Listen to •
Say OK
• Listen to •
Come back to me
• Listen to •
Let go
• Listen to •
Let's dance
• Listen to •
Never underestimate a girl
• Listen to •
Drive
• Listen to •
Afraid
• Listen to •
Promise
• Listen to •
Whatever will be
• Listen to •
Lose your love
• Listen to •
Rather be with you
• Listen to •
Psychic
• Listen to •

• Filmography •

28. ledna 2010 v 21:11 | Vanessiiik*
Thirteen
Rok výroby: 2003
Hraje: Noel
Thunderbirds
Rok výroby: 2004
Hraje: Tintin
The suite life of Zack and Cody
Rok výroby: 2005
Hraje: Corrie
Photo | News
High school musical
Rok výroby: 2006
Hraje: Gabriella Montez
High school musical 2
Rok výroby: 2007
Hraje: Gabriella Montez
High school musical 3: Senior year
Rok výroby: 2008
Hraje: Gabriella Montez
Bandslam
Rok výroby: 2009
Hraje: Sam
Beastly
Rok výroby: 2010
Hraje: Linda
SuckerPunch
Rok výroby: 2011
Hraje: Blondie

• Candids •

28. ledna 2010 v 21:01 | Vanessiiik*
2005
2006
2007
2008
2009
2010

• Appearances •

26. ledna 2010 v 20:22 | Vanessiiik*
2005
2006
2007
2008
2009
2010

• Photoshoots •

26. ledna 2010 v 20:17 | Vanessiiik*
2005
2006
2007
2008
2009
2010

Nelekat :P:D

25. ledna 2010 v 17:16
CELEJ BLOG SEM ZRUŠILA A ZNOVA ZALOŽILA PROTOŽE SEM TU MĚLA BORDEL, PROSÍM CHVÍLI POČKEJTE NEŽ TO TADY UDĚLAM;]